5 topp dansefest
- Lifestyle

5 topp dansefest temaer

Skal du invitere til fest og vil gjøre litt ekstra ut av det? Kanskje er du ferdig med kaffe og kaker, og vil gjøre noe ekstra. En dansefest kan være akkurat det du trenger. Det er flere valgmuligheter, avhengig av hva du ønsker.

En bra dansefest er basert på et engasjerende tema. Derfor må du tenke på hvem du skal invitere. Hva liker de og hva liker du? Finn en god mellomting her, en fest med elementer som alle liker.

  1. Eventyr dansefest

Elsker du ballkjoler? Kanskje du vil bli bydd opp til vals av en ridder i dress? Dette kan være tarten på en veldig elegant dansefest, og vi anbefaler at du lar deg inspirere av de mange Disney filmene. Dette av god plass til å svinge seg på dansegulvet. Levende lys er helt nødvendig for stemningens skyld, men bruk elektriske stearinlys. Invester i lange gardiner som du kan henge opp for å skape stemning. Kjøp eller lei et elegant service og duker, løper og andre tekstiler i varme farger Gjerne gull, kongeblå og burgunder.

Tenk eksklusivt og du kommer langt.

  1. Tidsepoke tema

Elsker du 60-tallet, 70-tallet eller 80-tallet? Eller kanskje det er en annen tidsperiode du elsker? Da er dette et perfekt tema for en skikkelig fest. Pynt lokalet med dekor fra denne tidsperioden, gjør huset eller lokalet til en tidsmaskin. Mange av gjestene kan gå i egne skap eller sine foreldres skap for å finne det perfekte antrekket. Kanskje Fretex eller andre brutikkbutikker har klær og pynt som passer inn i tema.

  1. Maskerade ball

Liker du å kle deg ut, må du ikke vente til hallowen. Du kan ha en skummel fest med spøkelser og zombier, eller en morsom fest fylt med ballonger og klovner. Det er bare fantasien, og budsjettet som avgjør. La deg inspirere av bilder og ideer på Pintres.

  1. Film eller tv-serie dansefest

Hva med å svinge seg på dansegulvet i armene til en av hovedkarakterene i Games ofThrones? Andre spennende karakterer finner du i serien Vikings, CSI, eller hva med Downtown Abbey? Mulighetene er mange og hvis du har en fest med CSI som tema, kanskje dere skal løse et mysterium?

  1. Fremtiden!

Dette er kanskje det enkleste temaet man kan arrangere. Her kan folk komme kledd akkurat som de vil, og kanskje hver enkelt kan forklare hva de ser for seg i fremtiden. Hva slags verden ligger foran oss? Skal vi gå rundt i romdrakter eller er det snakk om vinger på ryggen?

Kun fantasien setter grenser.

Må det være tema?

Det kan være mye jobb å skulle invitere til en tema fest. Du må dekorere lokalet og folk må finne kostymer. Hvis det rykker i dansefoten, kan du invitere til en vanlig fest. Sørg for at det er god plass til å bevege seg, til å danse, og be folk dele sine beste Spotify lister med deg.

Server du god drikke, fingermat, har et bra høyttaleranlegg og har invitert mange gode venner, trenger du ikke mer. Hvorfor gjøre det så komplisert når det kan være helt enkelt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *